Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسن رضاپور یکشنبه شب به مناسبت پنجم دیماه روزایمنی در برابر زلزله و کاهش اثر بلایای طبیعی در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: کاهش تلفات و خسارت ناشی از زمین لرزه، افزایش سطح آگاهی مردم در مورد این پدیده ،ایجاد آمادگی برای انجام واکنش های صحیح و سریع در برابر آن از جمله اهداف برگزاری چنین رزمایش هایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از برگزاری رزمایش های ایمنی در برابر زلزله را ایجاد فرهنگ ایمنی در برابر زلزله برشمرد و افزود: این رزمایش  با شعار ایران آماده در خانه‌های هلال کشور برگزار شد .

رییس جمعیت هلال احمر بهاباد بیان کرد: آموزش یکی از راهکارهای مهم برای مقابله با خوادث و مخاطره های طبیعی و غیرطبیعی است باید برای همه مردم برابر باشد، آموزش می تواند تا میزان بالایی در کاهش تلفات و صدمات ایجاد شده در اثر بلایای طبیعی موثر باشد.

رضاپور بر توجه مردم به آمادگی در برابر زلزله تاکید کرد و افزود: زلزله عامل طبیعی است که وقوع آن مشخص نیست و سازه های غیراستاندارد و خانه های غیر مقاوم موجب کشته و زخمی شدن مردم می شود.

رییس جمعیت هلال احمر بهاباد گفت: چنانچه از ساخت وساز در کنار گسل ها پیشگیری و این مهم مطابق با آیین نامه های مهندسی انجام شود موجب کاهش قابل توجه خسارت های جانی و مالی می شود.

به گفته رضاپور به مناسبت پنجم آذر ماه روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثر بلایای طبیعی همزمان با سراسر کشور،دومین رزمایش سراسری خانه های هلال در این شهرستان برگزار شد.

این مسئول بیان کرد: تمرین پناهگیری ایمن در این رزمایش شامل  ۲مرحله پناهگیری صحیح و خروج از محل (تخلیه و رفتن به فضای باز) بود که رعایت شد.

دومین رزمایش سراسری خانه های هلال شهرستان بهاباد با شعار « ایران آماده » با حضور اعضا در  پنج خانه هلال این شهرستان برگزار شد.

مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قرار دارد و این منطقه برروی گسل فعال زلزله قرار دارد که هرچند وقت زمین لرزه در این منطقه رخ می دهد .

همچنین حمید مهرنهاد، استادیار دانشکده عمران دانشگاه یزد چند سال قبل در پژوهشی به بررسی لرزه زمین ساخت و تخمین خطر زلزله در استان پرداخت و نتایج تحقیق نشان داد که ۱۶ گسل زلزله زا در استان یزد وجود دارد که فعال ترین آنها گسل‌های لکرکوه، کوهبنان، بهاباد، انار و رفسنجان است.

وی در این پژوهش با بررسی زمین‌شناسی عمومی ، ساختمانی و ویژگی های زمین ساخت استان، گسل های  کواترنری و فعال منطقه  را ۱۰۵ گسل ذکر کرد که  براساس سابقه فعالیت، دوری و نزدیکی نسبت به مرکز شهر و مراکز صنعتی استان و اثر تخریبی آنها در زلزله‌های گذشته و احتمالی آینده مورد مطالعه قرار داد.

بررسی‌های صحرایی انجام شده در یزد، تفت، اردکان، مهریز، انار، زرند، رفسنجان، بهاباد، بافق، بهادران ، فهرج یزد ، تنگ چنار مهریز و عقدای اردکان  حاکی است از مجموع ۱۰۵ گسل موجود در استان، ۵۶ درصد کواترنر و ۱۵ درصد گسل‌های زلزله زاست.

همچنین حدود ۱۴ درصد گسل‌های موجود،  ۵۰ تا ۱۰۰ کیلومتر و حدود ۱۰ درصد آنها بیش از ۱۰۰ کیلومتر طول دارد.

برچسب‌ها یزد دانشگاه یزد روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی بهاباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد دانشگاه یزد روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی یزد دانشگاه یزد روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی بهاباد ایمنی در برابر زلزله بلایای طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم

مهدی خسروی بنجار ضمن اشاره به اعلام آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان، بیان کرد: عملیات بازگشت زائران حج عمره در ساعت ۱۳و۳۰ دقیقه روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه   با ۲۵۶ عمره گذار و چهار خدمه در فرودگاه بین‌المللی زاهدان انجام خواهد شد.

وی تعداد کاروانهای این پرواز را سه کاروان شامل دو کاروان از سیستان و بلوچستان و یک کاروان از خراسان جنوبی اعلام کرد و گفت: عمره گذاران پس از بازگشت از حج عمره و غربالگری سلامتشان توسط پرسنل مرکز بهداشت، انجام امور گمرکی و گذرنامه و تحویل بار می‌توانند فرودگاه راه ترک کنند.

خسروی از استقبال کنندگان درخواست کرد با توجه به همزمانی این پرواز با سایر پروازهای رفت و برگشت داخلی، از حضور و تجمع در داخل فرودگاه خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی امکانات و تجهیزات و خدمات لازم زیرساختی، امنیتی و مراقبتی، پذیرایی و غیره برای خدمات دهی بهتر به عمره گذاران و استقبال کننده‌هایشان درنظر گرفته شده و راه خروج مجزایی نیز ویژه آنها پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم
  • ده روسی: رم می‌تواند اولین تیمی باشد که بایرلورکوزن را شکست می‌دهد
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • اعزام ۲ تیم امدادونجات هلال احمر به سیرچ کرمان
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو